Produkter fra SlurryKat Engineering Ltd

Gjødselmiksere – pumper

SlurryKat Engineering Ltd produserer teknologiske gjødselløsninger i verdensklasse. Meget høy kvalitet bygget på britisk ingeniørkunst og bruk av moderne teknologi plasserer SlurryKat på “øverste hylle”. Produktene er grundig testet i Nord-Irland, der forholdene ofte er ekstremt tøffe. Tester, samt erfaringer fra bruk i det norske markedet viser at systemene fra SlurryKat er robuste og pålitelige. Kapasiteten er i tillegg enestående! Slangesprederutstyret til SlurryKat har en kapasitet på opptil 300 m³ pr. time, basert på ordinær bruk hos norske bønder. SlurryKat gjør det mulig for ALLE å ha glede av slangesprederutstyr i proffklassen, med høy kvalitet og effektivitet!

MAXI Propellomrørere

Gjødselmiksere-pumper

DODA pumper

doda pumper

Hydraulikkpumpe/SlurrySub

Produkter fra LK verkstad / Ranaverken AB

Familieeid bedrift som ligger i midten av Västergötland og midt i det svenske jordbrukssamfunn. Mange av oss som jobber med design, konstruksjon og installasjonsarbeid.

Nærheten til et levende jordbrukssamfunn tillater oss å alltid teste våre produkter i nært samarbeid med lokale bønder under realistiske forhold. Det er viktig for oss å utvikle mer fleksible, kraftige og effektive maskiner for behandling av bløtgjødsel.

Propellomrørere

Gjødselmiksere

Cobra pumper

Cobra pumper

GP 2000 stangpumpe

GP 2000 stangpumpe

Tårn propellomrørere

Tårn gjødselmiksere

Gjødselskrue – Transportørskrue

Gjødselskrue - Transportskrue

HILL / OLBY tankvogner

HILL / OLBY

Produkter fra Storth Machinery Ltd

Storth Machinery Ltd produserer gjødselmiksere, pumper for ulike behov, fra mindre propeller til kraftige pumper med stor kapasitet. Produktene er prisgunstige, robuste og er meget effektive i bruk.

Storth Machinery Ltd har et eget forsknings- og utviklingsteam som arbeider kontinuerlig med å videreutvikle et sortiment som passer kundenes behov ved hjelp av den nyeste teknologi og standarder

Propellmiksere

Gjødselmiksere-pumper

Megamiksere

Gjødselmiksere-pumper

Contraktor-miksere / proff

Hydraulikk miksere

Tårnmiksere

Hawk-miksere

El-miksere

Lesserør-lasterør

Lesserør-lasterør

Gjødselseparator

Lesserør-lasterør