Vertikale sprerdevalser

Doble vertikale valser

Doble 695mm diameter, dynamisk balanserte vertikale skruer, laserskåret fra varmebehandlet BORON-stål for å forbedre styrke og levetid. Vendbare herdede kuttekniver i BORON stål er boltet og støttet langs bakkanten, som bidrar til jevn spredning. Tre BORON-utkaster vinger med fast stilling per skrue gir bredere sprederbredde med materialer som er tørre eller våte.

Medbringere

Medbringere full bredde

Medbringere i full bredde rydder hele bunnen og hindrer opphoping av materialer i midten, et problem som kan forekomme ved flere, delte bunnkjedesystemer. Konstruksjonen av festene gjør det enkelt å montere medbringere, og de sikrer at kjede fortsetter å trekke rett hvis en medbringer blir bøyd.

Gulv kjeder

Gulvkjede

16mm kraftig kjede (grad 80), drives av strekkfaste tannhjul. Tannhjul er montert på fremre bunnaksel og den bakre aksel med drift, og sikrer perfekt drift av kjedene, noe som igjen gir mer pålitelig drift av bunnbeltet. Hver kjede har 32 tonns bruddstyrke.

Helstøpt girkasse

60-80-TVA-gearboks

Robust SRT 8-girkasse i ett stykke er montert på både Lowlander 60 og 80. De presisjonsbearbeidede støpegods inneholder varmebehandlede komponenter som holdes perfekt justert. Interne girsett er unike for Bunning og sørger for at skruehastighetene optimaliseres for å oppnå optimalt spredningsmønster.

Girkasse

350 serien girkasse til drift av gulv

350-serie girkassa er hydraulisk drevet for å sikre jevn mating av materiale til spredemekanismen til enhver tid. Med en omvendt funksjon kan alle fremmedlegemer som er for store til å passere gjennom vispene, lett fjernes. En justerbar avlastningsventil på tvers gir også ekstra beskyttelse

Gummi kobling

Gummi kobling

Spesielt utviklet for å redusere støtbelastning på skruen/girkasse, gummiputer mellom utgangsakselen på girkassen og bunnen av skrue forlenger levetiden til vognen

Gulvkjede strammesystem

Gulvkjede strammesystem

Et robust, enkelt og pålitelig strammesystem. Gulv kjedene er synlig fra utsiden av maskinen slik at det er lett å bedømme når etterstramming er nødvendig. Gulv medbringere er 50mm diameter (60mm på 150-modellen).

Aksel bushing

Aksel bushing

50mm strekkfaste drivaksler roterer i komposittfôringer som er polyesterarmert og inneholder grafitt. Utvalgt på grunn av stor styrke i forskjellige miljøer. I tillegg er de smørbare noe som øker levetiden ytterligere. (Fôringer uthevet i rødt.)

Lyktbeskytter

Lyktebeskyttelse

Vogner utstyrt med hyd.bakdør har automatisk lysbeskytter som standard.
En enkel mekanisme utløst av bakdør, beveger lysbeskyttelse over lysene når hyd.bakdør begynner å åpne

Smørepunkt for topp av valser

Smørepunkt for topp av valser

Enkel smøring av topp lager via smørepunkter som er lett tilgjengelig.