STAR store gjødselvogner  12m³ →  25m³

  • Hill Gjødselvogn med superspreder

STAR store Gjødselvogner

Landbruket er stadig i utvikling. Når det gjelder økonomisk, vær og sterke miljømessige argumenter som gjør at moderne bønder må forholde seg til maksimalt funksjonelle maskiner. Brukervennlige maskiner med god ytelse, som samtidig tar hensyn til en god totaløkonomi, er en viktige faktorer å vurdere ved kjøp.

Et vellykket konsept

Enten du er ute etter en gjødselspreder for eget landbruk eller maskinstasjon, har vi takket være vårt brede produktspekter og valgfri konsept, evnen til 100% møte de høye kravene som stilles av moderne jordbruk. Tankvogner skreddersydd og tilpasset for å matche kundens behov og krav.

Fleksibel

En skreddersydd produksjon gjør at kunden kun betaler for det de egentlig trenger. Tankvogner kan i ettertid ettermontere utstyr hvis behovet skulle endre seg. Dette, sammen med riktig vedlikehold gjør at produktet holder også til neste generasjon.

STAR store gjødselvogner er utrolig pålitelige.

Våre produkter er designet for det tøffe nordiske klimaet og utviklet til å tåle dette. Derfor bruker vi kun utprøvde komponenter. Alt for å sikre funksjonssikkerhet og holde nede driftskostnader.

Tankvogn guide

Hill - Olby - Ranaverken