OLBY gjødselvogner 8m³ → 18m³

  • Gjødselvogn OLBY 12 000 ut kran

OLBY gjødselvogner – mye for pengene

Olby-gjødselvogner er alternativet for de som ønsker mye for pengene. Tankvognens unike byggemåten gir et lavt tyngdepunkt og gode transportegenskaper. Landbruket er stadig i utvikling. Når det gjelder økonomisk, vær og sterke miljømessige argumenter som gjør at moderne bønder må forholde seg til maksimalt funksjonelle maskiner. Brukervennlige maskiner med god ytelse, som samtidig tar hensyn til en god totaløkonomi, er en viktige faktorer å vurdere ved kjøp.

OLBY gjødselvogner er et vellykket konsept

Enten du er ute etter en gjødselspreder for eget landbruk eller maskinstasjon, har vi takket være vårt brede produktspekter og valgfri konsept, evnen til 100% møte de høye kravene som stilles av moderne jordbruk. Tankvogner skreddersydd og tilpasset for å matche kundens behov og krav.

Fleksibel

En skreddersydd tankvogn gjør at kunden kun betaler for det de egentlig trenger. Tankvognen kan i ettertid ettermontere utstyr hvis behovet skulle endre seg. Dette, sammen med riktig vedlikehold gjør at produktet holder også til neste generasjon.

Pålitelighet

Våre produkter er designet for det tøffe nordiske klimaet og utviklet til å tåle dette. Derfor bruker vi kun utprøvde komponenter. Alt for å sikre funksjonssikkerhet og holde nede driftkostnader.

Hill - Olby - Ranaverken

Lastekran til Olby gjødselvogner

Lastekranen er robust og har tilstrekkelig rekkevidde til lasting fra både høyre og venstre side. Spiralslangen trekkes godt beskyttet inne i bommen. Kranen klarer 3 m høyde og 4 m dype bassenger ned til ca. 3,5 m under bakkenivå.

Olby Tankvogner med fler kran versjoner, fra enkle sugekraner til fullt utstyrte sugepumpe tappekraner. Centralsug funktion, høy lastekapasitet og passer eldre traktorer med lav oljestrømmen. flere tilbehør som dråpe balje, retur via returlastekranen og belysning er tilgjengelig.

Olby-vogn utstyrt med: Nå mulig med to sentrifugalpumper for lasting (Centralsug), så den nedre hydrauliske fungerer som serie pumpe med to pumpehjul. Denne forbindelsen blir oppnådd ved en åpen og unchokeable pumpe konstruksjon med en jevn og høy lastekapasitet, forholdsvis uavhengig av løftehøyden og gjødselens konsistens 5 – 6000 l / min ved normalt tilfelle. Oljebehov ca  90 til 100 l / min.

Olby lastekran 2m

Exempel: 4 m dyp kum med 2 m
kumkant over marknivå

Olby lastekran 3,5m

Exempel: 4 m dyp kum med 0,5 m
kumkant over marknivå