GPS styring-mengdemåler

GPS styring-mengdemåler 2018-02-06T15:38:18+00:00

Mengdemåler / flowmeter / GPS styring

Besøk SlurryKat

Tilleggsutstyr

Flyer

GPS styring

EZ-Guide-250-front1

GPS styring –  EZ-Guide 250

Når du bruker slangesprederutstyr med slangebom, kan det noen ganger være vanskelig å unngå overlapping. Over lapping kan resultere i uønsket avlingsresultat, forårsaket av overdreven vekst på grunn av for mye nitrogen. Det er spesielt vanlig i kornets siste stadier av plantens modenhet.

Det er påvist at bruk av et satellitt styresystem/ GPS styring kan begrense disse problemene ved å påføre riktig mengde næringsstoffer pr areal. Spredersystemet fungerer i forbindelse med en strømningsmåler/flowmeters kontinuerlig overvåking av mengden av gjødsel som påføres per minutt per hektar og per time.

Etter å ha prøvd mange forskjellige typer strømningsmålere/ flowmetere og styringssystemer, har vi funnet Trimble, LH Agro og Krohne kombinasjonen for å være svært godt egnet til dette. GPS systemet tilbyr en full farget skjerm og er en svært brukervennlig pakke.

For ytterligere informasjon om tilleggsutstyr ,  ta kontakt med vårt salgsteam.

Mengdemåler / flowmeter

accessories-4

Mengdemåler/flowmeter frittstående

Dette produktet har vært populære i en rekke år, og er utformet for å stå på bakken nær pumpen. Som vist på bildet, er det måler bygget inn i en robust, lett ramme som gir beskyttelse mot skader ved uhell. Den er utstyrt med 4 “Bauer Koblinger som standard (andre alternativer tilgjengelig) og 6mtrs av 12volt strømkabel med internasjonal tre pinners plugg.

Ekstern skjerm

Flowmeter

Ekstern skjerm

Denne skjermen kan ha kabel inn traktoren, så du kan overvåke mengde ved kjøring. Når traktoren og pumpe skilles sitter skjermen igjen i traktoren.

-Fabrikk kalibrert for nøyaktig måling
-Bygget inn i en robust galvanisert ramme
-Komponentene kan oppgraderes
-Økonomisk for alle brukergrupper
-Mengdemåler/flowmeter innebygd i Bak Pak

Dette programmet ligner på in-line versjonen, men er bygget inn i rørsystemet til Slurry Applicator, enten Splashplate eller Dribble Bar. Alle Slurrykat spreder utstyr kan produseres med de riktige flenser å lette strømningsmåler som vist på bildet (til venstre).
Skjermen  kan brukes i førerhuset på samme måte, og er forbundet ved hjelp av en standard data-kabel.
Hele installasjonen kan oppgraderes til å bruke en datastyring i førerhuset, slik som forklart under.

Nitrogen målerutstyr

Nitrogen målerutstyr

For å måle nivåene av plante-tilgjengelige nitrogen i både fast og flytende gjødsel. Nøyaktighet lab. Tester. Målingen tar ca. 5 minutter og svaret vises som kg nitrogen / m3 gjødsel. Utstyret inkluderer reagenser for 50 analyser. Også inkludert er en fosfor og TS meter.
Brukerhånboken har bilder og forklarer hvordan utstyret skal brukes. Utstyret blir stadig videreutviklet og er nå tilgjengelig i 52 forskjellige land. På “Næringsstoffer” kan du se hvordan nitrogen nivåer i husdyrgjødsel varierer.

Trimble_logo.svg

lh-agro_logo

Krohne